Думки в електропоизди

Друзі, запамятайте!
Життя найкраще що в нас є.
Воно дається раз на світі.
І мусими ми якісно його прожить.

Життя-це все на світі,
що оберігає нас.
Вода-єдина річ,
з якою все існує в мирі.

Якщо воді говорим ми:
"привіт, пока"-вона смачна,
а якщо ні, то мертвой
робиться вона.

Ось так і людство окамяніло і черствіє,
бо не говоряться привітні всім слова,
а тільки є крадіжки, зло, розпутство.
Все це веде не до добра.

Так ось, моЇ ви друзі,моЇ ви читачі.
Почнемо говорити і думать,і робити
все тільки хороше і прекрасне на землі,
а все погане замкнемо на замки.

Якщо ми всі разом із вами станем
на стартову нову доріжку в світі,
то перемога- фінішна пряма чекає всіх,
і нагорода буде в тому мирі,
який ми зробимо в вінцях.


Рецензии