Душа бродила...

Душа бродила боса по снігу...
Вчорашній день чи завтрашній шукала...
Чи віхола навіяла нудьгу,
Чи то любов під снігом засинала?..

А ти сама стояла край вікна,
У синіх хмарах зорі виглядала...
Та... ніч була безмежна і сумна,
Й надію на світанок забирала...

В найдовші ночі забуваєш день...
А пам"ятаєш лиш печаль і втому...
Узором не вікні - слова пісень
Замерзли... не присвячені нікому...


Рецензии