Я бачу зажурений свiт

Я бачу зажурений світ
Людей, що блукають в пітьмі
Ми разом усі опинились
В болоті на самому дні
Проблеми й заботи в нас тоже одні
Немає роботи, немає платні
За світло і газ ми ще не сплатили
А тому, ховайся й тремти
Приїдуть, відріжуть
Тоді замерзай і сиди в темряві
А спритні, ті зразу на самій горі
Вони олігархи, вони вже пани
В них влада, коханки і гроші
В них дачі й басейни
І «вольво» й «рено»
Заморські їдять ананаси
Заморське смакують вино
Були комуністи, тепер демократи
Забули свої ідеали
У панство рвонули гуртом
Були всі марксисти,не вірили в бога
Були атеїсти, а стали святі
І бога і церкву воні поважають
Дарують їй гроші й права
Бо царство небесне собі заробляють
Даруйте панове, не гнівайте бога
В народі є мудрі слова:
«Бог не теля, все бачить звідтіля»


Рецензии