Blues

на этот эксперимент в стиле блюз меня вдохновил комментарий автора Яксепал

А подойдёт и для блюза:
"Baby, I like your style"
Wow, wow
Baby, I like your smile...
http://www.stihi.ru/2014/11/28/4497

Baby, I like your style,
Baby, I like your smile.
My bike likes an open road,
it may take us far abroad.

I see a gloomy fog,
nothing but dust and fog.
But then I recall your name
and I feel no pain no shame.

The wind is a friend of mine,
the sun is a friend of mine.
You're an angel in disguise,
I see the sun in your eyes.


Рецензии
It is really splendid!
Best wishes
Sergei

Яксепал   23.12.2014 15:28     Заявить о нарушении
It needs for new Armstrong!

Яксепал   23.12.2014 15:30   Заявить о нарушении
Wow! thanks a lot for such a high evaluation of my poem! I am very grateful!

Мария Низамиева   24.12.2014 15:03   Заявить о нарушении