Сьогоднi, Таню...

Сьогодні, Таню, день такий чудовий -
Прекрасне День народження твоє...
Привітна будь, кохана і здорова,
Цінуй усе, що Бог тобі дає.

Нехай тобі всміхається удача.
Хай зірками засяють почуття.
Хай серце не тривожить і не плаче,
Хай легким буде, радісним життя!

Бажаю у сім*ї порозуміння.
Поваги і любові від дітей!
Завзяття, сили, розуму, терпіння,
Відвертих, бескорисливих людей!

Хай поруч будуть справжні, добрі друзі -
Дарують тобі ввічливі слова,
Будь завжди у веселім, теплім крузі,
Хай крутиться, від щастя, голова!

            Тарасевич Тані у День народження.


Рецензии
Приєднуюсь до вітання, щастя Вам і натхнення!

Бурчак Ворожбянский   21.12.2014 15:18     Заявить о нарушении
Щиро дякую за відгук. Бажаю і Вам усього того, що вміщається у це невеличке слово "щастя. " З повагою і теплом

Раиса Андрейчук   21.12.2014 15:23   Заявить о нарушении