Зимняя любовь в избе. укр. язык

Тепло в хаті нічній. Нишкне тиша.
Ми з тобою на теплій печі
Шурхотіння настирної миші
Будем стомлено слухать... Мовчи!..

Ти вслухайся у темряву ночі,
Спраглим тілом овивши мене!..
Лиш скінчила... Та знову от хочеш
Ти кохатись... Нескоро мине

Це шаленство у теплій постілі,
Що дарує нам лагідно піч!..
А на дворі в лихій заметілі
Замерзає скоцюрблено ніч.

Ми кохатися будем до ранку
Під пульсуючий спів цвіркуна...
Ніч у ніч. Аж-но як на світанку
Зазирне у віконце весна...


Рецензии