Зима... зима...

Зима...зима... Засніжена дорога...
Яскраві зорі в небі миготять!..
І незвичайно  близько так до Бога,
Що відчуваєш в серці благодать!...

Залишу всі проблеми за порогом!...
Так затишно і світло на душі...
Молитва - це і є розмова з Богом!
Слова самі складаються в вірші...

Зі мною - наче ангели говорять!
Іскринки звуків сиплються з небес!
...Люблю я цю зимову, сніжну пору!
Чекання свята - чудо із чудес!!!


Рецензии