Ц! ийи йис

Алукьзавай, Ц!ийи йис квез
Мубаракрай, азиз дустар!
Ширин гафар зи рик!яй къвез,
Тебрикзава, за квез тостар.

Чи арада  хьурай садвал,
К!анивилив к!вал ац!урай.
Чандин сагъвал, рик!ин шадвал
Къай Бубади гваз атурай.

Къай бубадвай за зи халкьдиз,
Т!алабда хьун, ислягь дуьне.
Лезгистан зи тахьуй къалдиз,
Гьамиша хьуй чи кьил вине.


Рецензии