Мы розныя...

Ты лічаш што я павінна быць аднолькавая,
Адкажу табе: я розная
І інтарэсы мае шматлікія,
І думкі бываюць адносныя...
Але пачуцці мае сапраўдныя
Серца дзяўчынкі кахаць можа моцна.
Бо з табою мы шматгранныя
Зразумей, мілы - гэта проста


19.12.2014


Рецензии