Життя простеляeться полотном

Життя простеляється полотном
Сліпучо-білим, що аж до болю…
Ти можеш вишити Світлу Любов,
Аби раділи Душа і Доля…

Набратися можеш Сил у Землі,
Злетіти можеш у Небо Птахом,
Або босоніж піти по стерні,
Або весняним квітнути садом…

Все на долоні, як день і як ніч,
На чистому тлі гарно все видно…
До чистого кроки гартують міць,
Безсилля сходить з Землі безслідно…

Життя простеляється в Неба синь,
Туди, де чисте стає світлішим…
На полотні і Любов є, і біль…
Тобі вибирати – чого більше…

19.12.2014


Рецензии