руки мне протяни

руки мне протяни
вверх ладонями
реками полными
берегами песчаными
словами необычайными
следом оставленным
воском оплавленным
слезинкою нежною
зарёю безбрежную
миром наполни
все мои дни
руки мне протяни


Рецензии