Я к тебе возвращусь - укр

   Я до тебе вернусь

Я до тебе вернусь, я вернусь,
До твоєї щоки пригорнусь;
Хай між нами безкраї поля,
Та це наша вкраїнська земля.

Ти на мене чекай, ти чекай,
Тихо пісню мені проспівай,
І крізь гуркіт ворожих гармат
Я почую твій голос стократ.

Рідна мамо, не плач, ти не плач,
Ще загра перемогу сурмач,
Ще розіль'ється радість твоя,
Коли вигукну: - Мамо, це я!

02.12.2014 р.


Рецензии