Про капризуль i вередунiв
Він вимагає в тата машинку чи кавун,
Прохає знову в мами цукерочку смачну
І бажано велику, і краще не одну!
Заплаче у бабусі, як справжній водоспад,
Бо хоче не компоту, а сік чи лимонад.
«Дідусю, - буде нити, купи мені ось це!
Я дуже-дуже хочу дві книги й відерце!»
І що ж скажіть робити, коли така біда?
По щічках у дитини, мов з краника, вода...
Я знаю! Миколайчик від бід усіх спасе!
І замість подарунка нам різку принесе!
Свидетельство о публикации №114121703619