Нянавiсць цi любоy?
Час за часам
Я трапляю у твае здрады.
Міма твару, між далоняў
Прапускаю крыўду з мрояй.
Прачынаюся ў турбоце:
Не магу знайсці залежнасть,
Што перашкаджла лётаць
Без твайго дазволу вечнасць.
Прыпеў:
І таму:
Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але чалавечным быць.
II.Гук за гукам,
Сказ за сказам
ўсё мацней твае прадмовы.
Захінаю вушы коўдрай,
Каб не слухаць брыдкіх словаў.
Забываю пра сумленне,
Бо яно не дапаможа
Ўсё вярнуць ў стан квітнення.
Што прайшло - ніколі быць ня можа.
Прыпеў:
І таму:
Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але чалавечным быць.
Больш нянавісці чым любові,
Лепш ў адзіноцтве з галавою
Плыць побач з смуткам і журбою.
Але не хлусіць ні сабе і ні кому.
Песню можна паслухаць тут =): https://www.youtube.com/watch?v=uxGWbQuWPTA
Свидетельство о публикации №114121711276