Колыбельная - укр

         Колискова
               
Місяць над річкою, зорі рясні;
Спи, каченя, де левада квітчаста.
Ніжно прикриють тебе уві сні
Мамині крильця і мамина ласка.

Віє теплом у садку навесні;
Спи, кошеня, моє рідне смугасте.
Ніжно  пригорнуть тебе уві сні
Мамині лапки і мамина ласка.

Спи, моя крихітко. Очі ясні
Вічками вкрий і лети в свою казку.
Ніжно зігріють тебе уві сні
Мамині руки і мамина ласка.

Київ, 18.06.05 р.


Рецензии