Внуку - укр
Наш Михасик став на ніжки,
Протоптав нові доріжки:
- Ось шухлядок цілий ряд,
Їх відкрию всі підряд.
Ось панчоха на голівці
І виделка на долівці.
Все я витягну з шухляд,
Наведу в шухлядах лад.
12.08.2014 р.
Свидетельство о публикации №114121600429