цягнецца цемра...

Дайце тэму брахуну!
Хай нам байкі бае.
Дайце ўлады халую!
Хай ён паганяе.
Вольнасць і братэрства ёсць -
Адбяруць - забудзем.
У сваёй краіне - госць...
Дзе ж Радзіма, людзі?
Лёзунг твой і мой навек:
"Хай жыве Краіна!"
Ты, мой браце, чалавек?
А для іх - скаціна.


Рецензии