Сон

Ти прилети до мене в снах
На білій, ніби сніг, хмарині.
Відчую присмак на вустах,
Що лиш належить горобині.

Я поведу тебе в жита,
В луги з зеленою травою.
Забуду навіть про літа,
У казку скочу з головою.

На трави зорі покладу,
З ромашок витчу наше ложе.
І вже до ранку не засну,
Кохання хміль нам допоможе.

Зустрінемо удвох зорю,
В обіймах ніжних день застане,
У цім коханні я згорю,
Молюсь. Хай сон цей не розтане.


Рецензии