Ми втрачали все
І здоровий глузд, і час, і гроші
Та із вас ніхто не втрачав себе
Цього не знайдеш на "знахідок" ноші
Ми втрачали останню надію
і цінності різноманітні матеріальні.
Ми, навіть, втрачали мрію,
Розуміючи, що це лиш думки нереальні
Та чи втрачали ви себе,
На завжди й так безповоротно ?
Десь там залишили й все ,
А потім почувались гидотно?
Свидетельство о публикации №114121400941