А що в цiм Життi моe?
Таке, щоб моє, і тільки…
Не Богове, не людське,
Лише, щоб зі мною спільне?
А що серед всього є –
Не завчене, не здобуте,
З народження вже таке –
Не зможу повік забути?
А що у моїм Житті
Таке, що саме є Суттю
Моєї Долі-Ріки,
Що Силу дає могутню?
13.12.2014
Свидетельство о публикации №114121407608