не вертайся

Не вертайся туди, де вмер
Де на шмаття душа розірвана
Де ти шкіру до крові здер
Де давно усі речі зібрані
Ріж, руйнуй, добивай минуле
Хай горить воно вічним вогнем
Викинь з пам'яті все, що було
Кожну ніч разом з кожним днем
Як би сильно туди не прагнув
Хай не гріє тепло думок
Все, що міг, ти давно вже втратив
Все, що маєш - закрий на замок.


Рецензии