Тим, хто пав..

І кожен раз, коли я паду на коліна,
Згадаю я ім"я твое, мій друже.
Я хочу вірити, що ця суєтна зміна
Не принесе тобі життя байдуже.

З очей моїх сльозинки падуть тихо,
І серце швидше вже застукотить.
С тобою сталося велике лихо,
І твій ліхтарик ледве миготить.

Я розповім моєму Богу геть усе,
Що змушує стовпи душевні захитатись.
Не треба думать, що усе пусте,
Що вже до Бога марно повертатись.

Він так нас любить - нам не зрозуміти.
Отець на хрест послав страждать
Свойого Сина, щоб людей зігріти,і
Які готові Святість сатані віддать.

Усі ми були грішні - нічого ховати,
Ми всі були в гріхах-не дай Господь.
Але вже Іісус нам зняв ці грати
І ти до неба очі вже підводь.

Ти ж пам"ятаєш, як чудово
Після рутинни денної молитись.
І не забув іще про Боже Слово,
Як з Духом Божим воєдине злитись.

Повір, чекає Іісус тебе завжди,
Коли на серці смуток і печаль,
Ти зупинись і тріщечки зажди -
Почуєш тихий голос, мов кришталь.

Візьми смиренно Біблію до рук,
І як раніше Слово почитай,
Господь позбавить всіх життєвих мук,
Ти просто цього зажадай.

Нехай благословить тебе Отець,
І путь нехай Він святістю умиє.
Ти ж пам"ятай, що твій Творець,
І у мороз колючий серденько зігріє.

Піди до Бога, як раніше,без вагань,
Пади ти на обличчя і благай...
Як будеш жаждати,як лань-
Поллється з серця водограй!


Рецензии