Мил сть Божа

Знаєте, велика милість Бога
Любить людей, які розпяттю предали.
Чрез кров святую йде дорога,
Щоб Іісусом ми спастись змогли.

Немає справедливості у світі,
Є милість Бога нашого, Творця.
Потрапили б вдиявольскії сіті,
Якби не було милості Отця.

З великої любові дихаєм сьогодні,
І ходимо, й ємо, й співаєм.
І тільки щоби душі в нас були пригодні,
Щоб ми цінили те, що маєм.

Нехай не згасне світло християна,
Й потреба в Дусі Божім буде кожен час.
Нехай буяє квітами душі поляна,
І Бог нехай поселеться у нас.


Рецензии