В йна

Прийде до нас осіннє сонце,
Наповнить золотом поля,
Тоді подивлюсь я в віконце,
Й побачу, що закінчилась війна.

Можливо висохнуть вже очі,
Які оплакали захисників.
І вже пройдуть бессоні ночі,
В чеканні рідних юнаків.

О дай же миру всій землі Господь,
Щоб закінчилося кровопролиття,
Щоб перстало серце матерям колоть,
Вже неможливе вороття...

Почуй молитви наші, Боже,
Почуй припинене серцебиття.
Нехай же згине все вороже,
Щоби продовжилось життя.


Рецензии