Серце до серця
На це напевно у кожного правда своя,
А ти впиймай усмихнений погляд очей
Яскравими барвами розмалюй життя
Зустричай новой день
Щирим серцем до людей
Бо любовь там живые
Де кожен радиэ
Пр:Серце до серця
Серце до серця
Весь свит зигрити теплом
Свитер надий
Хмари розвие
Серце до серця
Тягнеться знов
Сльозинка впала, то ще не бида
Ми поруч з тобою, отож не сумуй
А свит великий у ньому багато добра
На небо солнце у серци радость змалюй
Новой день даруэ шанс,
Щоб повирив хтось у нас.
Бо у нас э жития и свитла Надия
Пр:той самий
Свидетельство о публикации №114121006875