эZ 0ушн
выносило в - брегЪ упрямый
да - откатывало вниз
sands by waves - deceived as
cheat
Rocks of black - in dust of spray
Salted lips
get runaway !
Humble dresses - winds of fire
isthis sexual desire
as we got - a periscope
washed-away to universe ...
ОкеанЪ
вообще t иной
с него вышли - мы с Тобой !
Свидетельство о публикации №114121011162