Faithless

My issue is my unbelief:
I don't believe in jerks and asses.
In disarray my life thus passes,
I blame myself for every grief.

Ah, blessed is he whose faith is strong,
For in his eyes he's never wrong.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.