До дня мiста Луганська, 2014 р
Наш рідний і тепер такий далекий край...
В нас з автоматами забрали Батьківщину:
Не хочеш Путіна і Новороссію - тікай!
Лишилися в минулому високі терикони,
Донбаські мирні степи кров'ю вмиті
У ріднім краю діють варварські закони
І що таке війна вже знають наші діти.
Хто знав,що дочекається такої долі?
В ці літні ночі місто вкрили темрява і страх,
Бо замість молоді на вулицях військові,
У небі - літаки, навкруги - постріли в дворах.
Усі заводи, фабрики і шахти зупинились,
Зруйноване все те, чим славився Донбас.
І тисячі сімей без дому залишились -
Від України терористи врятували нас.
Але наш дух і силу окупантами не скорено,
Ми - українці, в нас тече козацька кров.
Ми будемо боротись і поборемо.
На Сході запанує справедливість і любов.
І рідне місто із руїн та попелу постане,
Розквітне, відбудується наш працьовитий край.
Герої повернуться, зло у мареві розтане,
Ми переможемо, бо з нами правда, так і знай!
Свидетельство о публикации №114120801122