На вiдстанi
В яких і біль, і пристрасть, і вогонь...
Я б слухала твій голос з ранку і до ночі
По своїй волі здавшись до тебе у полон...
Велика відстань поміж нами,
Але я відчуваю твою ніжність і тепло.
Ми зв'язані прозорими нитками,
Коли ти думаєш про мене - у моїй душі світло.
Чекаю з нетерпінням зустрічі з тобою,
Тієї миті коли зможу тебе міцно обійняти,
Емоції не стримувати, бути справжньою такою,
Притиснути до серця й довго нікуди не відпускати!
Свидетельство о публикации №114120801050