Caerul Vetii

Ce a fost cindva nu se intoarce
caerul vetii  mai departe toarce
caerul toarce ,nu se rumpe ata
din clipele fericite se tese viata.

Nu se poate sa intorci ce a fost
caci de acuma ,nu mai are  rost
viitorul luminos trebue  tesut
sa iubesti , pe cine tia placut.

Omule Domnul tia dat o viata
pune faptele cele bune in fata
sati traesti zilele ce sunt scrise
de Domnul Sfint,din cer trimise.

Viata scumpa ,sa o pretuesti
meleagurile natale sa iubesti
toarce caerul ,si soarta tiasa
pe lume asta ai numai o viata.        07.12.2014


Рецензии