Мисливцi

Вибіг зайчик полювати,
З кущів кору обгризати,
Щоб мисливець не впіймав
Зайчик шубку поміняв.
Сніг білющий, аж блакитний.
Зайчик в шубці непомітний, 
Під кущем сіреньким
Він як сніг - біленький.
Та собака загарчав,
Зайця нашого злякав,
Той щодуху навпростець,
Чи поможе морозець?
Десь взялась лисиця,-
Повезло мисливцям.
А якщо б він не линяв,
Сіру шубку не міняв,
То йому б не повезло –
Було б з зайця чучело!


Рецензии
знову генільний посібник для нашої любові-ДІТЕЙ...дуже дякую...натусі сподобалось...і про зайчина накінець запамятала))))...з Любовью, Наташа

Санатана   08.09.2015 13:39     Заявить о нарушении