Питаш ме, Генка Богданова

Питаш, какво съм без тебе?

Вятър, заключен във стомна.
цвете с листа осланени,
прашинка безлична и скромна,
птица с крила наранени.


Питаш, какво си за мене?

На душата ми волния полет,
балсам за крилата ранени,
запяла в сърцето ми пролет,
мечтите ми осъществени.


Рецензии
Генка , наилучшие пожелания в Новом году! Исполнения ваших желаний!!!

Олег Оношко   31.12.2014 20:51     Заявить о нарушении