Дороги - которые выбираете не вы
ня вы.
Я сустракаюсь
з рознымі людзьмі.
Наўмысна,
альбо – выпадкова...
Але, нікога
не збіраюся судзіць –
за выказаныя імі словы.
Бо, так складалась псіхыка у іх.
Свая, як яны думалі –
у кожнага...
Ня ведаюць,
што ім – паназапіхвалі,
у іх мазгі –
пустапарожняга.
Каб малацілі
пустазелле языком.
І не падумалі
“няправільна” – сваё,
а йшлі радком,
калонамі –
туды,
куды іх паднаправілі.
*+*
6 снежня 2014г.
Свидетельство о публикации №114120607609