Серпневий ранок

     Всміхнулись в променях ясних
     Прозорі роси.
     Серпневий ранок трав рясних
     Розправив коси,
 
     Серпанком ніжним павутин
     Приліг на віти,
     Туманом вранішнім умив
     Пахучі квіти.
 
     Теплом торкаючись води,
     Зігрів струмочок,
     Вітрами килим сплів з лози,
     З лілей віночок,
 
     Пташиним співом полетів
     Поміж долини
     І тихим шелестом садів
     У день полинув.


Рецензии