Зима

     Здригають нервово повітря
     В туманно-м’якій площині
     Морозом оголені віти
     Примхливі і сором’язні.

     Грайливо висмикує вітер
     З хвилясто-закручених пасм
     Зазноби-хурделиці свити
     Неміряну пригорщу страз.

     Тікає жбурнувши у вічі
     Самотньо-сумного вікна,
     Що світлом осяяло вічність
     Крізь  призму замерзлого скла.

     І місяць обнявши за плечі
     Під звуки зимових литавр
     Вкладає утомлений вечір
     В колиску ридаючих хмар.


Рецензии