Доторкнувся ти тихо до мене
Листопаду осіннім дощем,
Зазирнув в мою душу зеленим
Хризантеми квітучим кущем.
Пригорнув невщухаючим вітром,
Зупинити благаючи мить,
В казку осені щоб запросити,
Де мелодія ретро звучить.
Де у тиші мрійливого саду
Приміряє осінню красу
Достигаючий кущ винограду,
На паркан опустивши лозу.
Де кружляє під музику вітру
В оксамиті яскравих принад
Зачароване бабине літо
У прощанні осінніх сонат.
Доторкнувся ти тихо до мене
Дивним святом земної краси,
Де душа залишає буденне,
Поринає в минулі часи.
Свидетельство о публикации №114120604295