Акварели

     Осипались яскраві акварелі
     Змокрілих декорацій листопаду.
     Штрихами первозданної пастелі
     Кружляє сніг у білім танці радо.

     Зима мороз до вальсу запросила,
     Додавши у катрен свої родзинки,
     Подарувала душам білі крила,
     Їх мрії обертаючи в сніжинки.


Рецензии