Дикий виноград

     ***
     Мов дівочі коси, біля хати
     Дикий виноград заплів лозу.      
     Плеще у долоні кущ крислатий –
     В трави сипле осені красу.   
   
     Тягнеться до сонечка востаннє    
     З прохолоди ранків і ночей,    
     В твою душу кольором кохання
     Дивиться вогнем моїх очей.


Рецензии