Осенние мотивы

     Веселковою ниткою осінь
     Дощову прикрашає вуаль.
     Літо бабине в гості запросить,
     Павутиння накинувши шаль.

     Осідлавши стрімкого Пегаса,
     Знов алюром в минуле майне,
     Щоб долаючи відстані часу,
     П’яну спогадом, звабить мене.


Рецензии