Осень золотая

     Встеляє осінь золота мої стежки
     І сивий папороті лист приляг спочити…
     Я зігріваю ніжним дотиком руки
     Іще усміхнені в траві останні квіти.

     За сине море відлітають журавлі,
     Печаллю в очі зазирнувши сірій днині,
     І тільки клекіт запізнілий вдалині
     Зриває маску таємничу з неба сині.

     Десь гладдю вишитою стелиться туман
     І за завісою мої ховає мрії…
     Холодний дощ на підвіконні, мов шаман,
     Що розчинився у улюбленій стихії.

     Збігає краплями по склу в минуле час,
     А серце прагне до життя добратись суті –
     Це просто осінь в шармі трендових             
     прикрас
     На мить запрошена в думки мої розкуті.


Рецензии