Осенний вечер
Небо ніжиться голе
З тихим летом лелечим.
Промінь дивиться кволо
В перетомлений вечір.
Загортається осінь
В дощове покривало,
Підстеляючи стоси,
Що у скиртах стояли.
Напивається соком
Виноградово-винним,
Пише вірш ненароком
Знов пером лебединим.
Сном злітаючи в небо,
Про кохання тороче,
Стелить стежку до тебе
Плащаницею ночі.
Свидетельство о публикации №114120604180