Бумеранг

***
    Як боляче, коли ножі летять у спину,
    Наздоганяючи твою вразливу тінь,
    Як із перевертнями поруч без упину
    Біжиш по лезу їх набридливих видінь.

    Летять ножі, хоч тіні поруч і немає,
    І аж кричать, що ти на вірному шляху.
    Тож слід подумати тому, хто ніж виймає,
    Що бумерангом повертається гріху?


Рецензии