Солодким медом тану на вустах
Солодким медом тану на вустах
Твоїх неперевершених хоралів.
За передбачливість сивіли* у думках,
В передчутті кладу тобі дванадцять балів.
Облесний, хоч і штучний той медок…
В нім заздрощі просіяні крізь сито…
В продукту цього лиш відсутній строк,
В який його мій розум мав би вжити.
*Сивіла – старогрецька мандрівна пророчиця
Свидетельство о публикации №114120604125