Вiршик про синицю
Серце колотиться-б`ється,
Мир - Україні, нас не зламати,
Доля ще нам усміхнеться!
Життя тече, як та водиця,
«Я не здамся без бою» - знов ллється,
Жовто-блакитная пташка синиця,
Тепер » Бандеровкою» зветься…
Свидетельство о публикации №114120505544