Новому року
Сяйне іскристо білизна.
Ждемо тебе, майбутній роче,
В тобі ж – оновлення, весна,
І наші щирі сподівання
На мир, на радість і добро.
Солодку мить цього чекання
Донець поділить і Дніпро,
І кожен в рідній Україні,
Де славен хліб і славен труд…
Нехай пощезнуть кляті війни,
А з ними фальш, словесний бруд…
Прийдешні будні – за порогом.
Але Всевишній застеріг:
До правди лиш одна дорога,
До кривди – тисячі доріг.
Жаданий наш, майбутній роче,
В путі не збийсь на манівці,
Бо щастя і здоров’я хочуть
І на Дніпрі, і на Дінці…
5.12.2014
Свидетельство о публикации №114120505458
У серпанку новорічних чар
Днів дверцята сріберні відкриють
В майбуття необоримий час!
Дуже сердечний вірш, дякую!
Любовь Иващенко-Сизых 18.12.2014 16:02 Заявить о нарушении