***
Разом з нами ти єдина.
Не дозволим супостату
Рідну матінку топтати.
Наші ниви і кордони
Ми захистимо з тобою.
Зацвіте і заспіває
Наш народ у ріднім краї.
Будем гарно працювати,
Щоб достаток був у хаті,
І державу побудуєм,
Якщо разом запрацюєм.
Україна правова –
Це не жарт і не сума.
Розум переможе,
Коаліція поможе.
Свидетельство о публикации №114120510149