***

все так як має бути,
дитяча посмішка на лиці,
і ти в кросівках взута
йдеш по засніженій вулиці.

блиск в сіро-блакитних очах,
довге волосся, емоцій маса,
все навкруги в білих тонах,
і на лиці щаслива гримаса.

рясний снігопад,
ти снігу раділа,
білі сніжинки в твоїх волосах
а я сварюсь що ти шапку не вділа.


Рецензии