Улюблена справа - точити ляси з котами

Улюблена справа - точити ляси з котами.
Гучне муркотіння впивається прямо у вуха.
Триматись за обрій руками роками,
І стати одвічним рухом.

Зітхати під зливу, зникати в вагоні метро,
Що швидко біжить крізь туман,
А там за вікном нестримний Дніпро,
Шалений, немов океан.

Затримати подих і погляд десь там,
Де сонце червоне встає.
Повірити в святість можливих оман,
І долю прийняти  такою як є.

Здійняти пожежу в холодних очах,
Згасити ненависть, і стримати страх.
Знаходити щастя у звичних речах,
В обіймах і ніжних руках.


Рецензии