***

Порожнеча лишень порожнеча
Згаслий день змінить втомлений вечір
Прийде ніч флегматична, без почуттів
І опинишся звично, в німім забутті
Свіжий ранок наступить, здавалось безхмарний
Раптом брови насупить...
 Все марно, все марно...


Рецензии