Приходи

А я чекатиму на тебе, приходи,
Для тебе квітів виберу червоних,
В кафе, серед тіней вже сонних,
Я так чекаю, ти зайди сюди.

Порожнє місце цілий вечір знов
І в'яне листя, опадають квіти,
О, незнайомко, як без тебе жити,
Чомусь я знову ось тим парком йшов?

А може це був сон, в якому ти
Прийшла до мене у палкій уяві,
Прийшла у білому, у сонячному сяйві,
Та хто пустив тебе у мої сни?

І телефон безжалісно мовчить,
- Ваш абонент не хоче говорити,
Кому потрібні вже зів'ялі квіти,
Той день і вечір - їх остання мить?


Рецензии